Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Bonafé, Elton GuntENdorfer"'
Autor:
da Silva Bruni, Andressa Rafaella, de Souza Alves Friedrichsen, Jéssica, de Jesus, Guilherme Augusto Moraes, da Silva Alves, Eloize, da Costa, Joice Camila Martins, Souza, Paulo Ricardo, de Oliveira Santos Junior, Oscar, Bonafe, Elton Guntendorfer
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 January 2023 224:1322-1336
Autor:
Rosa, Larissa Naida, de Figueiredo, Luana Caroline, Bonafé, Elton Guntendorfer, Coqueiro, Aline, Visentainer, Jesuí Vergílio, Março, Paulo Henrique, Rutledge, Douglas N., Valderrama, Patrícia
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 8 April 2017 961:42-48
Autor:
Morais, Damila R., Rotta, Eliza M., Sargi, Sheisa C., Schmidt, Eduardo M., Bonafe, Elton Guntendorfer, Eberlin, Marcos N., Sawaya, Alexandra C.H.F., Visentainer, Jesuí V.
Publikováno v:
In Food Research International November 2015 77 Part 3:392-399
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Galão, Olívio Fernandes, Carrão-Panizzi, Mercedes Concórdia, Gontijo Mandarino, José Marcos, Santos Júnior, Oscar Oliveira, Maruyama, Swami Arêa, Figueiredo, Luana Caroline, Bonafe, Elton Guntendorfer, Visentainer, Jesui Vergilio
Publikováno v:
In Food Research International August 2014 62:589-594
Autor:
Andretto, Ana Paula, Fuzinatto, Mariana Manfroi, Bonafe, Elton Guntendorfer, Braccini, Graciela Lucca, Mori, Ricardo Hideo, Pereira, Ricardo Ribeiro, Oliveira, Carlos Antonio Lopes, Visentainer, Jesuí Vergíilio, Vargas, Lauro
Publikováno v:
In Homeopathy July 2014 103(3):178-185
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Perilla frutescens: a potential ingredient for the enhancement of white bread as a source of Omega-3
Autor:
Silva, Marcos Vieira da, Silva, Andréia Vieira da, Bonafé, Elton Guntendorfer, Souza, Nilson Evelázio de, Visentainer, Jesuí Vergílio
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Technology, Vol 38, Iss 4, Pp 399-405 (2016)
Acta Scientiarum. Technology; Vol 38 No 4 (2016); 399-405
Acta Scientiarum. Technology; v. 38 n. 4 (2016); 399-405
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; Vol 38 No 4 (2016); 399-405
Acta Scientiarum. Technology; v. 38 n. 4 (2016); 399-405
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Perilla frutescens seeds are rich in Omega-3 fatty acids which are important for human health. Intake of fatty acids depends on their presence in popular foods such as white bread. Current study evaluates the replacement of wheat flour by whole peril
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.