Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Bomfim, Marcus Vinicius"'
Publikováno v:
Repositório Institucional da FIOCRUZFundação Oswaldo CruzFIOCRUZ.
Made available in DSpace on 2014-07-28T18:09:55Z (GMT). No. of bitstreams: 2 license.txt: 1748 bytes, checksum: 8a4605be74aa9ea9d79846c1fba20a33 (MD5) 104.pdf: 981975 bytes, checksum: c000a0da631681fc397f2cbb82051ad7 (MD5) Previous issue date: 2008
Externí odkaz:
https://www.arca.fiocruz.br/handle/icict/9251
Publikováno v:
Tapuya: Latin American Science, Technology & Society; Dec2023, Vol. 6 Issue 1, p1-26, 26p
Autor:
Bomfim, Marcus Vinicius Justo, Silvestre, Fábio Bazilio, Zamith, Helena Pereira da Silva, Abrantes, Shirley de Mello Pereira
Publikováno v:
Health Surveillance under Debate: Society, Science & Technology ; Vol. 3 No. 3 (2015): August; 85-90
Vigilancia en Salud en Debate: Sociedad, Ciencia y Tecnología; Vol. 3 Núm. 3 (2015): Agosto; 85-90
Vigil Sanit Debate, Rio de Janeiro; v. 3 n. 3 (2015): Agosto; 85-90
Vigilância Sanitária em Debate
Fundação Oswaldo Cruz (Fiocruz)
instacron:FIOCRUZ
Vigilancia en Salud en Debate: Sociedad, Ciencia y Tecnología; Vol. 3 Núm. 3 (2015): Agosto; 85-90
Vigil Sanit Debate, Rio de Janeiro; v. 3 n. 3 (2015): Agosto; 85-90
Vigilância Sanitária em Debate
Fundação Oswaldo Cruz (Fiocruz)
instacron:FIOCRUZ
Bisphenol A (BPA) is an endocrine disruptor and may present a serious toxicological and public health risk even at low doses. This problem has received widespread attention from the scientific community and food safety organizations. BPA is mainly us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c37a58d84de406a9937ef9ec833fc201
https://visaemdebate.incqs.fiocruz.br/index.php/visaemdebate/article/view/415
https://visaemdebate.incqs.fiocruz.br/index.php/visaemdebate/article/view/415
Autor:
Bomfim, Marcus Vinicius Justo, Abrantes, Shirley de Mello Pereira, Zamith, Helena Pereira da Silva
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 33, Issue: 5, Pages: 1114-1118, Published: 2010
ε-Caprolactam (CAP) is a monomer of nylon 6 used as food packaging for bologna sausage, turkey blanquettes, fowl breast, pâtés and ham luncheon meat. After polymerization a part of the monomer can remain in the packaging and migrate into the food.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::2631297fdcd11e249fa69711904bd497
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422010000500020&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422010000500020&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.