Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Bomben, John L."'
Publikováno v:
Advances in Food Research, 20, 1-111. Elsevier
It is primarily food aroma that distinguishes the flavor of one food from that of another, and aroma quality often determines the acceptability of a food. When water is removed from a food, the loss or retention of the food aroma is one of the major
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::667c7f3ad694e6f8bf48dcb6f0865e16
https://research.tue.nl/nl/publications/35c56de5-761e-4d8d-91ba-027044f9e01f
https://research.tue.nl/nl/publications/35c56de5-761e-4d8d-91ba-027044f9e01f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.