Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Bombelli, Alberto"'
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 191
Autor:
Bombelli, Alberto, Araya-Cloutier, Carla, Boeren, Sjef, Vincken, Jean‑Paul, Abee, Tjakko, den Besten, Heidy M.W.
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 175
Autor:
Bombelli, Alberto, Araya-Cloutier, Carla, Vincken, Jean-Paul, Abee, Tjakko, den Besten, Heidy M.W.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 April 2023 390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Winther, Anja Ruud, Narvhus, Judith A., Smistad, Marit, da Silva Duarte, Vinicius, Bombelli, Alberto, Porcellato, Davide
Additional file 2. Day in milking for the 10 cows over the six samplings.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::91fd55839ac3f3003b84de32030ea54c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Winther AR; Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, The Norwegian University of Life Sciences, Ås, Norway. anja.ruud.winther@nmbu.no., Narvhus JA; Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, The Norwegian University of Life Sciences, Ås, Norway., Smistad M; Norwegian Veterinary Institute, Oslo, Norway.; TINE SA, Oslo, Norway., da Silva Duarte V; Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, The Norwegian University of Life Sciences, Ås, Norway., Bombelli A; Department of Agrotechnology and Food Science, Wageningen University and Research, Wageningen, Netherlands., Porcellato D; Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, The Norwegian University of Life Sciences, Ås, Norway.
Publikováno v:
Animal microbiome [Anim Microbiome] 2022 Apr 08; Vol. 4 (1), pp. 26. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 08.
Autor:
Porcellato D; Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, NMBU, Ås, Norway., Smistad M; Norwegian Veterinary Institute, Oslo, Norway.; TINE SA, Oslo, Norway., Bombelli A; Department of Agrotechnology and Food Science, Wageningen University and Research, Wageningen, Netherlands., Abdelghani A; Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, NMBU, Ås, Norway., Jørgensen HJ; Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, NMBU, Ås, Norway., Skeie SB; Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, Norwegian University of Life Sciences, NMBU, Ås, Norway.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2021 Feb 23; Vol. 12, pp. 616429. Date of Electronic Publication: 2021 Feb 23 (Print Publication: 2021).