Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Bolzer, S."'
Autor:
Gougeon, F., Bolzer, S.
Publikováno v:
In EMC - Técnicas quirúrgicas - Ortopedia y traumatología 2011 3(1):1-15
Publikováno v:
In Revue de Chirurgie Orthopedique et Reparatrice de l'appareil moteur 2004 90(5) Supplement 1:99-103
Publikováno v:
In Revue de Chirurgie Orthopedique et Reparatrice de l'appareil moteur 2004 90(5) Supplement 1:105-106
Autor:
Lawson, E., Chigblo, P., Bolzer, S., Goukodadja, O., Savalla, G., Zerrouki, B., Bertino, R., Hans-Moevi Akué, A., Fleurat, E.
Publikováno v:
Foot Medicine & Surgery / Medecine et Chirurgie du Pied; Dec2015, Vol. 31 Issue 4, p119-123, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemistry & Biodiversity; Dec2012, Vol. 9 Issue 12, p2784-2801, 18p
Publikováno v:
Foot Medicine & Surgery / Medecine et Chirurgie du Pied; Mar2016, Vol. 32 Issue 1, p40-40, 1p
Autor:
Fidel Toldrá, Leo M.L. Nollet
Dairy foods account for a large portion of the Western diet, but due to the potential diversity of their sources, this food group often poses a challenge for food scientists and their research efforts. Bringing together the foremost minds in dairy re