Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Bolumar, Tomas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grossi, Alberto, Olsen, Karsten, Bolumar, Tomas, Rinnan, Åsmund, Øgendal, Lars H., Orlien, Vibeke
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2016 196:1005-1015
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life March 2016 7:26-33
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 65, Iss 3, Pp 175-182 (2015)
The present paper describes the modification of the lipid fraction of dry-cured fermented sausage through fat reduction (35%) and fat replacement of animal fat with olive oil (up to 10%). High pressure processing (HPP) treated meat was employed as a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a989fc393dff4c02a4ccf5f47631f66f
Publikováno v:
In Effect of High-Pressure Technologies on Enzymes: Science and Applications 2023:241-267
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2014 150:422-428
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2012 134(4):2114-2120
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2011 129(4):1406-1412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.