Zobrazeno 1 - 10
of 1 769
pro vyhledávání: '"Bolo P"'
Publikováno v:
Gaceta Médica Estudiantil, Vol 4, Iss 2S (2023)
Introducción: el bolo alimenticio es el resultado de la trituración de alimentos por los molares en el proceso de masticación, al que se mezcla con saliva, si no se tiene una adecuada limpieza bucal y, además, sarro y calculo dental, se puede lle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f44022bd23842a1a75188c1feb45bac
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 17, Iss 4 (2024)
O Parque Estadual Zé Bolo Flô está situado em uma região predominantemente do Bioma Cerrado, onde há ocorrência de elementos de fauna e flora ligados ao Pantanal e ao Cerrado, assim como também ao contexto amazônico. Com o aumento da consciê
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a13bf41c7beb4beca01cb1afacb60cde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pena Dimas, Vol 2, Iss 2 (2024)
Bookkeeping training is carried out by conducting outreach and training to typical food business actors in the Timbul area. The main problem with regional specialty food businesses is that they do not have business records, so they cannot know for su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/271a3b2990eb4722a2495c470e9ba543
Publikováno v:
Medical Devices: Evidence and Research, Vol Volume 16, Pp 57-70 (2023)
Sirnan Humnesa Kabeta,1 Temesgen Kabeta Chala,2 Fikru Tafese2 1Oromia Regional Health Bureau, Finfinne, Ethiopia; 2Health Policy and Management Department, Jimma University, Jimma, EthiopiaCorrespondence: Temesgen Kabeta Chala, Email ktemesgen@yahoo.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce0e96f6b16a48c495ad9891a5054544
Publikováno v:
Riau Journal of Empowerment, Vol 5, Iss 3, Pp 175-186 (2022)
Bolo village is very promising to be developed as a village agro-industry with its lime fruits product. However, the price fluctuations and a decrease in quality during the shelf life of fresh lime have become challenges. This problem was identified
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a4f484e4e1441de94189fad21050007
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Obesidade, Nutrição e Emagrecimento, Vol 15, Iss 92, Pp 56-62 (2022)
Introdução e Objetivo: Proporcionar uma alimentação balanceada entre as crianças é essencial para suprir as demandas de energia e nutrientes além de estimular bons hábitos ao longo da vida, assim enriquecer alimentos de agrado ao paladar infa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bb4efce6f814bac83e2e3b790de8e1f
Autor:
Idha Kusumawati, Sari Retno, Handayani Rosita, Harjono Suko, Yuwono Mochamad, Munandar Tristiana Erawati
Publikováno v:
Community Development Journal, Vol 7, Iss 1 (2023)
Lime (Citrus aurantifolia (Christm.) Swingle) is one of the important agricultural commodities for residents in the Bolo village, Gresik. The resident of Bolo Village owns an average of 1/4 hectare of lime plantations. However, the price of lime is n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92ac732226b54611a03ad7979026421d