Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Boli Zamblé Bi Irié Abel"'
Autor:
Coulibaly, Wahauwouélé Hermann, Jean-Paul Bouatenin, Koffi Maïzan, Boli, Zamblé Bi Irié Abel, Kohi Alfred, Kouamé, Tra Bi, Youan Charles, Celaire N'sa, Koky Marc, Cot, Marlène, Djameh, Clement, Djè, Koffi Marcellin
Publikováno v:
In Current Research in Food Science November 2020 3:195-200
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boli, Zamblé Bi Irié Abel1 (AUTHOR), Kambire, Ollo2 (AUTHOR), Zoue, Lessoy Thierry3 (AUTHOR), Koffi Nevry, Rose1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Microbiology. 8/6/2020, p1-6. 6p.
Autor:
Rose Koffi-Nevry, Dore Guea Carine Esther, Koffi Koffi Marc, Yao Konan Mathurin, Kambire Ollo, Boli Zamblé Bi Irié Abel
Publikováno v:
American Journal of Food Science and Technology. 9:8-15
Corn is one of the most consumed cereals in Cote d'Ivoire. The objective of this study is to assess the impact of the soaking time of corn kernels with or without potash on the fungal and physicochemical quality of their flour. The method used consis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koffi-Nevry Rose, Ahipo Diane Marcelle Pascale, Kambire Ollo, Yao Konan Mathurin, Boli Zamblé Bi Irié Abel
Publikováno v:
Journal of Advances in Microbiology. :67-74
Aims: Produced in an artisanal way from the fermentation of the seeds of Parkia biglobosa, “Soumbala”, is a condiment very appreciated in several African countries including Côte d'Ivoire. This study was conducted to assess the microbiological q
Autor:
Dje Koffi Marcellin, Bouatenin Koffi Maïzan Jean-Paul, Boli Zamblé Bi Irié Abel, Rose Koffi Nevry, Kakou Abodjo Celah, Coulibaly Wahauwouélé Hermann, Kouamé Kouhi Alfred
Publikováno v:
Biotechnology Journal International. :11-20
Aims: The aim of this study was to identify the different methods of preparing the traditional cassava starters used for attiéké production in Côte d'Ivoire, allowed the recounting of five different production methods. Study Design: Sampling of ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.