Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Bolder, Suzanne G."'
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 16, Iss 5, Pp 258-264 (2006)
In this paper we describe the rheological behaviour of Ca2+-induced cold-set gels of whey protein mixtures. Cold- set gels are important applications for products with a low thermal stability. In previous work [1], we determined the state diagram for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb6d4091081343d4bbc9b4fe65dde268
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sagis, Leonard M.C.1 leonard.sagis@phys.fdsci.wag-ur.nl, Veerman, Cecile1, Ganzevles, Renate1, Ramaekers, Mariëlle1, Bolder, Suzanne G.1, van der Linden, Erik1
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. May2002, Vol. 16 Issue 3, p207. 7p.
Autor:
Bolder SG; DMV International b.v., P.O. Box 13, 5460 BA Veghel, The Netherlands., Hendrickx H, Sagis LM, van der Linden E
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2006 Jun 14; Vol. 54 (12), pp. 4229-34.