Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Bolat, Irina"'
Autor:
Filipowska, Weronika1,2 filipowska.w@gmail.com, Bolat, Irina3, De Rouck, Gert1, Bauwens, Jeroen1, Cook, David2, De Cooman, Luc1
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2023, Vol. 129 Issue 4, p276-306. 31p.
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists; 2023, Vol. 81 Issue 1, p76-87, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Brewing with undried, germinated (green) malt has the potential to lower energy and water usage in the malting and brewing chain. However, doing so introduces technical and biochemical (flavour) challenges. Beers were brewed using 100% green malt (n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::c8767701c3821bb493874e2ba730082a
https://nottingham-repository.worktribe.com/file/5425962/1/jib.620
https://nottingham-repository.worktribe.com/file/5425962/1/jib.620
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.