Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Boland, Maurice"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2005, Vol. 107, Issue 6, pp. 361-380.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070700510602165
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2006 17(5):400-411
Autor:
Rizos, Dimitrios, Burke, Lisa, Duffy, Patrick, Wade, Mary, Mee, John F., O’Farrell, Kevin J., MacSiurtain, Mairtin, Boland, Maurice P., Lonergan, Patrick
Publikováno v:
In Theriogenology 2005 63(3):939-949
Publikováno v:
In Theriogenology 2004 61(4):725-734
Publikováno v:
In Theriogenology 2002 57(8):2105-2117
Autor:
Glister, Claire, Sunderland, Simon J., Boland, Maurice P., Ireland, James J., Knight, Phil G.
Five isoforms of follistatin (FST) (Mr 31, 33, 35, 37, 41kDa) were purified from bovine follicular fluid (bFF). Comparison of their activin- and heparan sulphate proteoglycan (HSP)-binding properties and bio-potencies in neutralization of activin-A a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::973d4795bf2b9b6f517933712cdb860d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
End of Project Report Two hypothetical second-generation genetically-modified (GM) products, a yogurt and a dairy spread, were evaluated by consumers. Second-generation GM food products offer specific consumer benefits - in the case of this study, he
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2559::6d37a0f3fe450ea431e738b240904c52
http://hdl.handle.net/11019/158
http://hdl.handle.net/11019/158