Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Bolaji O.T"'
Publikováno v:
In Scientific African July 2021 12
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 2 (2017); 18-31
This study determined the water absorption kinetics of five varieties of maize (A4W, C3Y, D8W, B2Y and E9W) during soaking for 12 to 96 h at varying soaking temperatures. Water absorption changes were evaluated based on a 5 × 2 × 9 factorial design
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tiamiyu H. K, Adebayo-Oyetoro A. O, Folake Idowu-Adebayo, Bolaji O.T, Abegunde T.A, Adeyeye S. A. O
Publikováno v:
Current Research in Nutrition and Food Science, 7(2), 488-495
Current Research in Nutrition and Food Science 7 (2019) 2
Current Research in Nutrition and Food Science 7 (2019) 2
The quality characteristics and consumer acceptance of wheat-rice composite flour bread were evaluated. Substitution of rice flour was done in wheat flour from 0 to 100% and the composite flour was used to produce bread. The bread samples were subjec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c1e243ffaba3a8d208482466f36193df
https://research.wur.nl/en/publications/quality-characteristics-and-consumer-acceptance-of-bread-from-whe
https://research.wur.nl/en/publications/quality-characteristics-and-consumer-acceptance-of-bread-from-whe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.