Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Boieriu, P."'
Publikováno v:
Frontiers in Cardiovascular Medicine, Vol 11 (2024)
BackgroundCoronary artery bypass grafting (CABG) is frequently used to treat severe coronary artery disease (CAD), but it can lead to increased oxidative stress and inflammation, worsening patient outcomes. Remote ischemic preconditioning (RIPC) has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c58e82d07d0d467ab3f3cc28a33801b1
Publikováno v:
Frontiers in Cardiovascular Medicine, Vol 11 (2024)
ObjectiveThe present study aimed at evaluating the association between sympathetic nervous system activation (SNS) and the severity of coronary artery disease (CAD). In addition, we tested the hypothesis that inflammation and oxidative stress influen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8d8110f5abb4afabbd869ece748f7b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emanuela-Domnica Boieriu, Iulia-Elena Negulet, Ioana-Simona Dinu, Alexandra-Irina Butacu, George-Sorin Tiplica
Publikováno v:
Romanian Medical Journal, Vol 68, Iss 1, Pp 48-51 (2021)
Psoriasis is a chronic skin disease with an important inflammatory compound which associates a worldwide prevalence of 0.5% to 8.5%. The involvement of the genital region can be associated with both plaque psoriasis and inverse psoriasis and survey-b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/662a864a79e74689847323937f98651a
Autor:
Mirabela Ioana Lupu, Cristina Maria Canja, Vasile Padureanu, Adriana Boieriu, Alina Maier, Carmen Badarau, Cristina Padureanu, Catalin Croitoru, Ersilia Alexa, Mariana-Atena Poiana
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 6, p 3788 (2023)
The aim of this research was to improve the physical-chemical properties and processability of wheat durum pasta while adding supplementary nutritional benefits. This was accomplished by incorporating carob powder into the conventional wheat pasta re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/557bf59db74d4457bce13a498b670bd5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aoki, T., Takeguchi, M., Boieriu, P., Singh, R., Grein, C., Chang, Y., Sivananthan, S., Smith, David J. *
Publikováno v:
In Journal of Crystal Growth 15 October 2004 271(1-2):29-36