Zobrazeno 1 - 10
of 276
pro vyhledávání: '"Bogdanova, E.V."'
Autor:
E. V. Bogdanova
Publikováno v:
Вестник Мининского университета, Vol 0, Iss 3 (2017)
In the article the analysis of scientific pedagogical sources, which explores the structure of professional competence of teachers. The interpretation of this concept is seen by different authors in psychological and pedagogical research, and current
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b01886de5a1b45e1afeb0679e985b4b9
Autor:
E. V. Bogdanova
Publikováno v:
Вестник Мининского университета, Vol 0, Iss 3 (2016)
Вестник Мининского университета, Vol 0, Iss 3 (2017)
Вестник Мининского университета, Vol 0, Iss 3 (2017)
In the article the analysis of scientific pedagogical sources, which explores the structure of professional competence of teachers. The interpretation of this concept is seen by different authors in psychological and pedagogical research, and current
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 1, Pp 41-50 (2017)
Creation and development of low-allergenic food products in sour-milk drink groups is the urgent trend in dairy industry development. By the results of patent search, one of challenging methods to reduce the dairy product allergenicity has been ident
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74b1d53aa9f04479817759708f4d0543
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 44, Iss 1, Pp 152-158 (2017)
The use of α-lactoglobulin hydrolysate produced with the use of Flavorpro 750MDP and Promod 439L enzyme preparations to obtain fermented milk drinks having reduced residual antigenicity has been suggested. It is necessary to provide normalized physi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3c979f7e7e244e6b648530be74415f3
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 2, Pp 115-121 (2015)
The most promising approach for reducing the allergenicity of milk products with high biological value is biocatalytic conversion of whey proteins, producing hydrolysates with the specified molecular-mass distribution and residual allergenicity. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52f2119809f74a6297fbd42630485fb4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melnikova, E.I., Bogdanova, E.V.
Мельникова Елена Ивановна, доктор технических наук, профессор кафедры технологии продуктов животного происхождения, Воронежский госуд
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::a371f6fe93b6399395407b10a414255e
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45886
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45886
Autor:
Bogdanova, E.V.
Богданова Елена Владимировна, кандидат филологических наук, доцент кафедры романских языков им. В.Г. Гака, Московский педагогический го
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::2fc36fc8d5ec3fe32b2bec343f35413e
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45423
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45423
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.