Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Bogason, Sigurdur G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McGarraghy, Seán, Olafsdottir, Gudrun, Kazakov, Rossen, Huber, Élise, Loveluck, William, Gudbrandsdottir, Ingunn Y., Čechura, Lukáš, Esposito, Gianandrea, Samoggia, Antonella, Aubert, Pierre-Marie, Barling, David, Ðurić, Ivan, Jaghdani, Tinoush J., Thakur, Maitri, Saviolidis, Nína M., Bogason, Sigurdur G.
Externí odkaz:
https://hdl.handle.net/11250/3011262
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guðbrandsdóttir, Ingunn Ýr, Olafsdottir, Anna Hulda, Sverdrup, Harald Ulrik, Bogason, Sigurdur G., Olafsdottir, Gudrun, Stefansson, Gunnar
Publikováno v:
Proceedings in System Dynamics and Innovation in Food Networks 2018
This paper presents a work in progress on the development of a mental model of a food system using system analysis. The aim is to be able to use this model to create a mathematical simulation model that can be used to identify policy intervention opp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8955e0e01b75fcdf8a31691d87966c6b
https://hdl.handle.net/20.500.11815/2952
https://hdl.handle.net/20.500.11815/2952
Autor:
Olafsdottir, Anna Hulda, Gudbrandsdottir, Ingunn, Sverdrup, Harald U., Bogason, Sigurdur G., Olafsdottir, Gudrun, Stefansson, Gunnar
VALUMICS is a Horizon 2020 project funded by the European Commission (2017-2021). The project structure is highly integrated and transdisciplinary, building on the expertise of over 30 specialists in various fields of research including knowledge int
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fde481a919c0729838de5d3817b58ffd
Autor:
Thorarinsdottir, Kristin Anna, Arason, Sigurjon, Geirsdottir, Margret, Bogason, Sigurdur G., Kristbergsson, Kristberg
Publikováno v:
In Food Chemistry 2002 77(3):377-385
Autor:
Aronsson, Anna K.S., Landquist, Birgit, Esturo, Aintzane, Olafsdottir, Gudrun, Ramos, Saioa, Pardo, Guillermo, Nielsen, Thorkild, Viera, Grace, Lassen, Anne, Andrade, Grace Patricia Viera, Larsen, Erling, Bogason, Sigurdur G., Mjöll Ingolfsdottir, Gyda, Yngvadottir, Eva
Publikováno v:
Aronsson, A K S, Landquist, B, Esturo, A, Olafsdottir, G, Ramos, S, Pardo, G, Nielsen, T, Viera, G, Lassen, A, Andrade, G P V, Larsen, E, Bogason, S G, Mjöll Ingolfsdottir, G & Yngvadottir, E 2014, The applicability of LCA to evaluate the key environmental challenges in food supply chains . in R Schenck & D Huizenga (eds), Proceedings of the 9th International Conference on Life Cycle Assessment in the Agri-Food Sector. ed. / Rita Schenck; Douglas Huizenga. ACLCA, 2014. p. 55-63. . ACLCA, pp. 55-53 . < http://lcacenter.org/lcafood2014/proceedings/LCA _Food_2014_Proceedings.pdf >
System analysis was performed to gain an overview of key environmental challenges and pinpoint hotspots causing environmental impacts in three European food supply chains. An overview was obtained based on a review on LCA studies for beef, dairy, ora
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e93cabb4f0a33614d001b688aac36037
https://vbn.aau.dk/da/publications/8f068c51-ca2c-44a0-88a1-7ab39880c574
https://vbn.aau.dk/da/publications/8f068c51-ca2c-44a0-88a1-7ab39880c574