Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Bogani, Patrizia"'
Autor:
Bellumori, Maria, Zonfrillo, Beatrice, Maggini, Valentina, Bogani, Patrizia, Gallo, Eugenia, Firenzuoli, Fabio, Mulinacci, Nadia, Innocenti, Marzia
Publikováno v:
In Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis 25 October 2022 220
Autor:
Acquisti, Claudia, Allegrini, Paolo, Bogani, Patrizia, Buiatti, Marcello, Catanese, Elena, Fronzoni, Leone, Grigolini, Paolo, Mersi, Giuseppe, Palatella, Luigi
We investigate on a possible way to connect the presence of Low-Complexity Sequences (LCS) in DNA genomes and the nonstationary properties of base correlations. Under the hypothesis that these variations signal a change in the DNA function, we use a
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0310649
Autor:
Malandrino, Mery, Giacomino, Agnese, Karthik, Mani, Zelano, Isabella, Fabbri, Debora, Ginepro, Marco, Fuoco, Roger, Bogani, Patrizia, Abollino, Ornella
Publikováno v:
In Microchemical Journal September 2017 134:87-97
Autor:
Presta, Luana, Bosi, Emanuele, Fondi, Marco, Maida, Isabel, Perrin, Elena, Miceli, Elisangela, Maggini, Valentina, Bogani, Patrizia, Firenzuoli, Fabio, Di Pilato, Vincenzo, Rossolini, Gian Maria, Mengoni, Alessio, Fani, Renato
Publikováno v:
In Research in Microbiology April 2017 168(3):293-305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Micheli, Laura, Maggini, Valentina, Ciampi, Clara, Gallo, Eugenia, Bogani, Patrizia, Fani, Renato, Pistelli, Luisa, Ghelardini, Carla, Di Cesare Mannelli, Lorenzo, De Leo, Marinella, Firenzuoli, Fabio
Publikováno v:
Phytotherapy Research; May2023, Vol. 37 Issue 5, p1911-1923, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bogani, Patrizia, Minunni, Maria, Spiriti, Maria M., Zavaglia, Michele, Tombelli, Sara, Buiatti, Marcello, Mascini, Marco
Publikováno v:
In Food Chemistry 2009 113(2):658-664
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.