Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Bogé M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Audergon J. M., Ruiz D., Bachellez A., Gouble B., Grotte M., Bogé M., Blanc A., Corre M. N., Croset C., Reling P., Reich M., Bureau S., Ferréol A. M., Lambert P., Pascal T., Renard C. M. G. C., Poëssel J. L., Signoret V., Quilot B., Boudheri K., Renaud C., Dirlewanger E., Deborde C., Maucourt M., Moing A., Arus P., DONDINI, LUCA, TARTARINI, STEFANO, SANSAVINI, SILVIERO
Within the ISAFRUIT European Integrated Project, a work package (6.1) is dedicated to the genetic bases of fruit quality and health properties. It is subdivided into six main tasks, two of them for the apricot and peach quality attributes: task 1 “
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::8630304e10a6c8533d00002e0e756a38
http://hdl.handle.net/11585/90459
http://hdl.handle.net/11585/90459