Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Boffa, Antonio"'
Publikováno v:
In Information Systems February 2024 120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pontieri, Paola, Troisi, Jacopo, Di Fiore, Raffaele, Antimo Di Maro, Bean, Scott R., Tuinstra, Mitch R., Roemer, Earl, Boffa, Antonio, Del Giudice, Angelica, Pizzolante, Graziano, Alifano, Pietro, Del Giudice, Luigi
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
ADM
ADM
Mineral nutrients play a fundamental role in the biochemical and physiological functions of biological systems. Cereals may especially be an important source of essential minerals in view of their large daily intake both for human health and nutritio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::910aefbefb7d4aba80156aa4ec9af976
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84918571684&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84918571684&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Alberto L. Chessa, Graziano Pizzolante, Pietro Alifano, Roberta Romano, Luigi Del Giudice, Alessandro Bagnasco, Mitchell R. Tuinstra, Antonio Boffa, Jacopo Troisi, Mario Motto, Fabio Del Giudice, Paola Pontieri
Publikováno v:
International Journal of Current Research in Biosciences and Plant Biology 3 (2016): 118–127. doi:10.20546/ijcrbp.2016.310.014
info:cnr-pdr/source/autori:Paola Pontieri, Jacopo Troisi, Alessandro Bagnasco, Antonio Boffa, Mario Motto, Fabio Del Giudice, Mitchell R. Tuinstra, Alberto L. Chessa Graziano Pizzolante, Roberta Romano, Pietro Alifano and Luigi Del Giudice/titolo:Yield Potential and Adaptability of Selected Food-grade Sorghum Hybrids to Mediterranean Conditions/doi:10.20546%2Fijcrbp.2016.310.014/rivista:International Journal of Current Research in Biosciences and Plant Biology/anno:2016/pagina_da:118/pagina_a:127/intervallo_pagine:118–127/volume:3
info:cnr-pdr/source/autori:Paola Pontieri, Jacopo Troisi, Alessandro Bagnasco, Antonio Boffa, Mario Motto, Fabio Del Giudice, Mitchell R. Tuinstra, Alberto L. Chessa Graziano Pizzolante, Roberta Romano, Pietro Alifano and Luigi Del Giudice/titolo:Yield Potential and Adaptability of Selected Food-grade Sorghum Hybrids to Mediterranean Conditions/doi:10.20546%2Fijcrbp.2016.310.014/rivista:International Journal of Current Research in Biosciences and Plant Biology/anno:2016/pagina_da:118/pagina_a:127/intervallo_pagine:118–127/volume:3
Sorghum has been grown as a food crop for many centuries in Africa and Asia and it is a cereal option for celiac patients. Due to its properties as a wheat-free food, interest is increasing in cultivating sorghum in Mediterranean countries. To evalua
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e9897e9735043af95210bb5fa27ee966
http://www.cnr.it/prodotto/i/359176
http://www.cnr.it/prodotto/i/359176