Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Boestean Olga"'
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXV, Iss 2, Pp 115-119 (2018)
Based on scientific metrics (the number of published works, their citations, the H-factor, the Scopus database), it was conducted the analysis of the development of food science research in Eastern Europe (EU, Poland, Romania, Bulgaria) and post-Sovi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cb0b11487ff45e7b6433de639224536
Autor:
Boestean Olga
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXV, Iss 2, Pp 89-94 (2018)
In this paper, we proposed convective and combined methods for drying wet kernels of apricot stones. Kernels of apricot stones are a very ambiguous food product, during their heat treatment in them occurs not only the loss of mass due to the removal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cf8e7454bba44b8be58827002a9afcd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Netreba, Natalia, Sandulachi, Elisaveta, Macari, Artur, Popa, Sergiu, Ribintev, Ion, Sandu, Iuliana, Boestean, Olga, Dianu, Irina
Publikováno v:
Horticulturae; Feb2024, Vol. 10 Issue 2, p137, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boestean, Olga
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXV, Iss 2, Pp 89-94 (2018)
In this paper, we proposed convective and combined methods for drying wetkernels of apricot stones. Kernels of apricot stones are a very ambiguous food product,during their heat treatment in them occurs not only the loss of mass due to the removal of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::367d6f48feb67abb8a868c9bfcce29d6
Autor:
PATRAS, Antoanela, CHIRUTA, Ciprian, BALAN, Mihail, VISANU, Vitali, MELENCIUC, Mihail, TURCULET, Nadejda, BOESTEAN, Olga, COVACI, Ecaterina, BAETU, Mihai-Marius, TELIBAN, Gabriel-Ciprian, FILIMON, Razvan Vasile
Publikováno v:
Lucrari Stiintifice, Universitatea de Stiinte Agricole Si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad Iasi, Seria Horticultura; 2021, Vol. 64 Issue 1, p109-120, 12p