Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Boeriu, C. G."'
Autor:
Corîci, L. N., Frissen, A. E., Zoelen, D. -J, Eggen, I. F., Francisc Peter, Davidescu, C. M., Boeriu, C. G.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
World Academy of Science, Engineering and Technology 5 (2011) 4
World Academy of Science, Engineering and Technology, 5(4), 794-799
World Academy of Science, Engineering and Technology 5 (2011) 4
World Academy of Science, Engineering and Technology, 5(4), 794-799
Two commercial proteases from Bacillus licheniformis (Alcalase 2.4 L FG and Alcalase 2.5 L, Type DX) were screened for the production of Z-Ala-Phe-NH2 in batch reaction. Alcalase 2.4 L FG was the most efficient enzyme for the C-terminal amidation of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2ea83c849e22fc703c9fddf2bfe3af90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Croitoru, R., Lambertus van den Broek, Frissen, A. E., Davidescu, C. M., Peter, F., Boeriu, C. G.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
World Academy of Science, Engineering and Technology, 76, 484-489
World Academy of Science, Engineering and Technology 76 (2011)
World Academy of Science, Engineering and Technology, 76, 484-489
World Academy of Science, Engineering and Technology 76 (2011)
Commercially available lipases (Candida antarctica lipase B, Novozyme 435, Thermomyces lanuginosus lipase, and Lipozyme TL IM), as well as sol-gel immobilized lipases, have been screened for their ability to acylate regioselectively xylitol, sorbitol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3b4121f4040f3c999bf44d1cdc607759
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79955745577&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-79955745577&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oudgenoeg G; Centre for Protein Technology TNO-WU, Wageningen, The Netherlands., Hilhorst R, Piersma SR, Boeriu CG, Gruppen H, Hessing M, Voragen AG, Laane C
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2001 May; Vol. 49 (5), pp. 2503-10.
Autor:
Rival SG; Agrotechnological Research Institute (ATO), P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands. sgrival@excite.fr, Boeriu CG, Wichers HJ
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2001 Jan; Vol. 49 (1), pp. 295-302.
Autor:
Rival SG; Agrotechnological Research Institute (ATO), P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands., Fornaroli S, Boeriu CG, Wichers HJ
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2001 Jan; Vol. 49 (1), pp. 287-94.