Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Boeira LS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boeira LS; Institute Federal of Education, Science and Technology of Amazonas (IFAM), Campus Manaus Centro (CMC), Department of Chemistry, Environment and Food, Manaus, Amazonas, Brazil., Cád SV; Institute Federal of Education, Science and Technology of Amazonas (IFAM), Campus Manaus Centro (CMC), Department of Chemistry, Environment and Food, Manaus, Amazonas, Brazil., Bezerra JA; Institute Federal of Education, Science and Technology of Amazonas (IFAM), Campus Manaus Centro (CMC), Department of Chemistry, Environment and Food, Manaus, Amazonas, Brazil., Benavente CT; National Institute for Amazonian Research (INPA), Laboratory of Plant Breeding, Manaus, Amazonas, Brazil., Neta MTSL; Federal University of Sergipe (UFS), Laboratory of Flavor and Chromatographic Analysis, São Cristóvão, Sergipe, Brazil., Sandes RDD; Federal University of Sergipe (UFS), Laboratory of Flavor and Chromatographic Analysis, São Cristóvão, Sergipe, Brazil., Narain N; Federal University of Sergipe (UFS), Laboratory of Flavor and Chromatographic Analysis, São Cristóvão, Sergipe, Brazil.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2023 Feb; Vol. 88 (2), pp. 666-680. Date of Electronic Publication: 2023 Jan 08.
Autor:
Souza ACL; Núcleo de Estudos Químicos de Micromoléculas da Amazônia - NEQUIMA, Universidade Federal do Amazonas - UFAM, Manaus, Amazonas Brazil., Ramos AS; Núcleo de Estudos Químicos de Micromoléculas da Amazônia - NEQUIMA, Universidade Federal do Amazonas - UFAM, Manaus, Amazonas Brazil., Mar JM; Núcleo de Estudos Químicos de Micromoléculas da Amazônia - NEQUIMA, Universidade Federal do Amazonas - UFAM, Manaus, Amazonas Brazil., Boeira LS; Department of Chemistry, Environment and Food, Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amazonas - IFAM, Manaus, Amazonas Brazil., de Bezerra JA; Núcleo de Estudos Químicos de Micromoléculas da Amazônia - NEQUIMA, Universidade Federal do Amazonas - UFAM, Manaus, Amazonas Brazil.; Department of Chemistry, Environment and Food, Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amazonas - IFAM, Manaus, Amazonas Brazil., Machado MB; Núcleo de Estudos Químicos de Micromoléculas da Amazônia - NEQUIMA, Universidade Federal do Amazonas - UFAM, Manaus, Amazonas Brazil.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2020 Dec; Vol. 57 (12), pp. 4733-4738. Date of Electronic Publication: 2020 Aug 18.
Autor:
de Lucena JM; Research Division, Federal Institute of Education, Science and Technology of Amazon, Manaus, Brazil. jlucena@ifam.edu.br, Decker EM, Walter C, Boeira LS, Löst C, Weiger R
Publikováno v:
International endodontic journal [Int Endod J] 2013 Jan; Vol. 46 (1), pp. 53-61. Date of Electronic Publication: 2012 Jun 30.
Autor:
Boeira LS; International Centre for Brewing and Distilling, Heriot-Watt University, Edinburgh, UK., Bryce JH, Stewart GG, Flannigan B
Publikováno v:
Journal of applied microbiology [J Appl Microbiol] 2000 Mar; Vol. 88 (3), pp. 388-403.