Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Bodoira, Romina"'
Autor:
Cardona Jimenez, Miguel Esteban, Gabilondo, Julieta, Bodoira, Romina Mariana, Agudelo Laverde, Lina Marcela, Santagapita, Patricio Román
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2024 453
Autor:
Bodoira, Romina Mariana1 (AUTHOR) pribotta@agro.unc.edu.ar, Rodríguez-Ruiz, Andrea Carolina2 (AUTHOR) carodruiz6@gmail.com, Maestri, Damián Modesto3 (AUTHOR) dmaestri@unc.edu.ar, Ribotta, Pablo Daniel1 (AUTHOR), Velez, Alexis Rafael2 (AUTHOR) avelez@unc.edu.ar, Martinez, Marcela Lilian3 (AUTHOR) marcela.martinez@unc.edu.ar
Publikováno v:
Biology & Life Sciences Forum. 2023, Vol. 25 Issue 1, p17. 7p.
Autor:
Bodoira, Romina, Cecilia Cittadini, M., Velez, Alexis, Rossi, Yanina, Montenegro, Mariana, Martínez, Marcela, Maestri, Damián
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2022 381
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cittadini, M. Cecilia1 (AUTHOR), Bodoira, Romina2 (AUTHOR) romina.bodoira@mi.unc.edu.ar, Barrionuevo, Damián1 (AUTHOR), Labuckas, Diana1 (AUTHOR), Martínez, Marcela1 (AUTHOR), Maestri, Damián1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Jul2024, Vol. 101 Issue 7, p647-655. 9p.
Autor:
Centomo, Antonella M., Diaz Vergara, Ladislao I., Rossi, Yanina E., Vanden Braber, Noelia L., Bodoira, Romina, Maestri, Damián, Cavaglieri, Lilia R., Montenegro, Mariana A.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jun2024, Vol. 59 Issue 6, p3918-3928, 11p
Autor:
Rossi, Yanina E., Bohl, Luciana P., Vanden Braber, Noelia L., Ballatore, María B., Escobar, Franco M., Bodoira, Romina, Maestri, Damián M., Porporatto, Carina, Cavaglieri, Lilia R., Montenegro, Mariana A.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods April 2020 67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:114-120
Autor:
Bordón, María Gabriela1,2 (AUTHOR), Bodoira, Romina Mariana1 (AUTHOR), González, Agustín3 (AUTHOR), Piloni, Roxana1 (AUTHOR), Ribotta, Pablo Daniel1,2,4 (AUTHOR), Martínez, Marcela Lilian2,4,5 (AUTHOR) marcela.martinez@unc.edu.ar
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Apr2022, Vol. 124 Issue 4, p1-11. 11p.