Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Bocchietto E"'
Autor:
Bussolino, F., Di Renzo, M. F., Ziche, M., Bocchietto, E., Olivero, M., Naldini, L., Gaudino, G., Tamagnone, L., Coffer, A., Comoglio, P. M.
Publikováno v:
The Journal of Cell Biology, 1992 Nov 01. 119(3), 629-641.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1615431
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bocchietto, E., Pecis, L., Lisi, Paolo, Angelini, G., Ayala, F., Balato, N., Bonamonte, D., Camplone, G., Fabrizi, G., Marzatico, F., Nemelka, O., Pigatto, P.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3982::954eb38504935eb5306f6b230e414630
http://hdl.handle.net/11391/8998
http://hdl.handle.net/11391/8998
Autor:
Amore, A., Federica Cavallo, Bocchietto, E., Bussolino, F., Gianoglio, B., Peruzzi, L., Porcellini, M. G., Coppo, R.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
We previously demonstrated that gliadin, a lectinic component of gluten, induces IgA mesangial deposits in orally immunized mice, binds in vitro polymeric IgA and cultured rat mesangial cells modulating their arachidonic acid metabolism. We investiga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Immunopathology and Pharmacology; April 2007, Vol. 20 Issue: 2 p259-265, 7p
Autor:
Colotta, F., Bussolino, F., Polentarutti, N., Guglielmetti, A., Sironi, M., Bocchietto, E., Rossi, M. De, Mantovani, A.
Publikováno v:
Experimental Cell Research; June 1993, Vol. 206 Issue: 2 p311-317, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.