Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Bobo, Gloria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT January 2022 153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2019 18
Autor:
Lafarga, Tomás, Bobo, Gloria, Viñas, Inmaculada, Zudaire, Lorena, Simó, Joan, Aguiló-Aguayo, Ingrid
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science October 2018 13:134-139
Autor:
Nicolau‐Lapeña, Iolanda1 (AUTHOR), Bobo, Gloria2 (AUTHOR), Abadias, Maribel2 (AUTHOR), Viñas, Inmaculada1 (AUTHOR), Aguiló‐Aguayo, Ingrid2 (AUTHOR) Ingrid.Aguilo@irta.cat
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2021, Vol. 45 Issue 6, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Viñas Almenar, Inmaculada, Valero, A., Gimeno Añó, Vicente, López Fructuoso, Mª Luisa, Aguiló-Aguayo, Ingrid, Abadias i Sero, Mª Isabel, Alegre Vilas, Isabel, Colás Medà, Pilar, Bobo, Gloria, Lafarga, Tomás, Posada, G. D., Vallesquino, P., Cejudo, M., Ortiz Solà, Jordi, Nicolau Lapeña, Iolanda, Pérez-Lavalle, L.
Publikováno v:
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
instname
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
Estrategias de mitigación de los problemas asociados a la presencia de patógenos de transmisión alimentaria para la mejora de la calidad e inocuidad en la obtención de fresas congeladas y listas para el consumo.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::836930109136d0f2440a14430c1cf2bf
https://hdl.handle.net/10459.1/68323
https://hdl.handle.net/10459.1/68323