Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Boaventura, Brunna C. B."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Krolikowski, Thaiana C., Borszcz, Fernando K., Panza, Vilma P., Bevilacqua, Laura M., Nichele, Sarah, da Silva, Edson L., Amboni, Renata D. M. C., Guglielmo, Luiz G. A., Phillips, Stuart M., de Lucas, Ricardo D., Boaventura, Brunna C. B.
Additional file 1: Physiological, perceptual, and performance variables assessed at different time points during CLT, TT, and sprints in the YMD-CHO, YMD-F, and Control-CHO conditions.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::70203cce893683d242e2550d714ec63a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reitz LK; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., Baptista SL; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., Santos EDS; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., Hinnig PF; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil.; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., Rockenbach G; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., Vieira FGK; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil.; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., de Assis MAA; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., da Silva EL; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil.; Department of Clinical Analyses, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., Boaventura BCB; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil.; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil., Pietro PFD; Post Graduate Program in Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil.; Department of Nutrition, Health Sciences Center, Federal University of Santa Catarina, Florianopolis 88010790, SC, Brazil.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2020 Dec 30; Vol. 13 (1). Date of Electronic Publication: 2020 Dec 30.