Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Bo YJ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lin HV; Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, 2 Pei-Ning Road, Keelung 20224, Taiwan.; Center of Excellence for the Oceans, National Taiwan Ocean University, 2 Pei-Ning Road, Keelung 20224, Taiwan., Chen GW; Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, 2 Pei-Ning Road, Keelung 20224, Taiwan., Chang KB; Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, 2 Pei-Ning Road, Keelung 20224, Taiwan., Bo YJ; Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, 2 Pei-Ning Road, Keelung 20224, Taiwan., Sung WC; Department of Food Science, National Taiwan Ocean University, 2 Pei-Ning Road, Keelung 20224, Taiwan.; Center of Excellence for the Oceans, National Taiwan Ocean University, 2 Pei-Ning Road, Keelung 20224, Taiwan.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jul 13; Vol. 12 (14). Date of Electronic Publication: 2023 Jul 13.
Autor:
Rasul A; Central Research Laboratory, Jilin University Bethune Second Hospital, Changchun, 130041, People's Republic of China., Khan M, Yu B, Ali M, Bo YJ, Yang H, Ma T
Publikováno v:
Archives of pharmacal research [Arch Pharm Res] 2013 Oct; Vol. 36 (10), pp. 1262-9. Date of Electronic Publication: 2013 Jul 24.