Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Bošnir J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Seventy-seven cheese samples were collected from the entire territory of the Republic of Croatia. The samples were tested for the basic quality parameters of fat, protein, dry matter, salt, and pH. Their DELTA C (δ13C) and DELTA N (δ15N) values wer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::d1aba8cfda74ef176497c79fc3987247
https://www.bib.irb.hr/1233044
https://www.bib.irb.hr/1233044
Publikováno v:
Kemija u Industriji, Vol 56, Iss 02, Pp 53-56 (2007)
Chloramphenicol (CAP) is a broad-spectrum antibiotic with bacteriostatic action but also has toxic properties, which is why its presence in food and feed is prohibited in Croatia and the European Union.In the aim of consumer protection it is essentia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cbd6fa57cc44af3a672a31f3cac9f5c
Autor:
Tumir, H., Bošnir, J., Vedrina-Dragojević, I., Dragun, Z., Tomić, S., Puntarić, D., Jurak, G.
Publikováno v:
In Food Control 2010 21(6):885-889
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aim and purpose: To analyse food samples on pesticide residues using multiresidue methods to define which pesticide has the most occurrence in analysed samples and why. Materials and method: Analysed samples were fruit and vegetables taken in officia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::a196c53b9cf15a03ca27f82d66e3c018
https://www.bib.irb.hr/908518
https://www.bib.irb.hr/908518
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.