Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Boğma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Özken, Buse
Bu tez sürecinde, 2 farklı çalışma yapılmıştır. Yapılan çalışmalardan birinde "boğma yöntemi (choke method)" uygulanarak, çalışma frekansı f= 1.5-2.5 GHz olan monopol antenin çevresi bakır boğucu halka (choking ring) ile kaplanm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4723::4ff2145670fee1b639b617086d24d5f9
https://hdl.handle.net/20.500.12508/1916
https://hdl.handle.net/20.500.12508/1916
Autor:
Sercan Dede, Yahya Kemal Avşar
Publikováno v:
Gıda, Vol 43, Iss 1, Pp 1-10 (2018)
Bu calismada Hatay yoresinde geleneksel olarak yas uzumden uretilen Bogmanin laboratuvar kosullarinda uretimi gerceklestirilmis ve son urunde ucucu bilesenleri ve aroma profili arastirilmistir. Bu amacla uretim, geleneksel yontemler esas alinarak fer
Publikováno v:
Adli Tıp Bülteni, Vol 16, Iss 1 (2011)
Boyun bölgesine uygulanan mekanik kuvvetlere bağlı ölümlerle adli tıp uygulamalarında sıklıkla karşılaşılmaktadır. Bunlar arasında, en sık karşılaşılan adli ölüm olgu grubunu asılar oluşturmaktadır. Sık olmamakla birlikte ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53cc951623214b0083ff557484099162
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dede, Serkan, Avşar, Yahya Kemal
Bu çalışmada Hatay yöresinde geleneksel olarak yaş üzümden üretilen Boğmanın laboratuvar koşullarında üretimi gerçekleştirilmiş ve son üründe uçucu bileşenleri ve aroma profili araştırılmıştır. Bu amaçla üretim,geleneksel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4778::491f96bc64261c63108dd3c0ca9929d7
https://hdl.handle.net/20.500.12483/151
https://hdl.handle.net/20.500.12483/151