Zobrazeno 1 - 10
of 1 113
pro vyhledávání: '"Blundell J"'
A neutral network is a subgraph of a Hamming graph, and its principal eigenvalue determines its robustness: the ability of a population evolving on it to withstand errors. Here we consider the most robust small neutral networks: the graphs that inter
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1504.03065
We study the relative importance of "top-speed" (long-term growth rate) and "acceleration" (how quickly the long-term growth rate can be reached) in the evolutionary race to increase population size. We observe that fitness alone does not capture gro
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1202.0063
Autor:
Blundell, J. R., Terentjev, E. M.
A model for filament buckling at finite temperatures is presented. Starting from the classical worm-like chain model under constant compression, we use a mean-field approach for filament inextensibility to find the complete partition function. We fin
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0902.2079
Autor:
Blundell, J. R., Terentjev, E. M.
We present a revised theoretical study of the affine assumption applied to semiflexible networks. Drawing on simple models of semiflexible worm-like chains we derive an expression for the probability distribution of crosslink separations valid at all
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0808.4088
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cassanova, N, Bosy-Westphal, A, Beaulieu, K, Finlayson, G, Stubbs, RJ, Blundell, J, Hopkins, M, Müller, MJ
Background: Fat-free mass (FFM) has been shown to be positively associated with hunger and energy intake, an association mediated by resting metabolic rate (RMR). However, FFM comprises a heterogeneous group of tissues with distinct metabolic rates,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::471b6edd6f0eca0137fa6bcff38ade63
Autor:
Drapeau, V., Blundell, J., Gallant, A.R., Arguin, H., Després, J.-P., Lamarche, B., Tremblay, A.
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2013 70:67-72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.