Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Bloustine, J."'
Measurements of liquid-liquid phase transition temperatures (cloud points) of mixtures of a protein (lysozyme) and a polymer, poly(ethylene glycol) (PEG) show that the addition of low molecular weight PEG stabilizes the mixture whereas high molecular
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0507486
A method is presented for determining second virial coefficients B_2 of protein solutions from retention time measurements in size exclusion chromatography (SEC). We determine B_2 by analyzing the concentration dependance of the chromatographic parti
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0306346
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.