Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Bloem, Audrey"'
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 February 2024 411
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aragno, Julie, Fernandez-Valle, Pascale, Thiriet, Angèle, Grondin, Cécile, Legras, Jean-Luc, Camarasa, Carole, Bloem, Audrey
Publikováno v:
Microorganisms; Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p1659, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jimenez-Lorenzo, Rafael, Bloem, Audrey, Farines, Vincent, Sablayrolles, Jean-Marie, Camarasa, Carole
Publikováno v:
FEMS Yeast Research
FEMS Yeast Research, Oxford University Press (OUP), 2021, 21 (5), ⟨10.1093/femsyr/foab038⟩
FEMS Yeast Research, Oxford University Press (OUP), 2021, 21 (5), ⟨10.1093/femsyr/foab038⟩
Beyond the production of positive aromas during alcoholic fermentation, Saccharomyces cerevisiae metabolism also results in the formation of volatile compounds detrimental to wine quality, including a wide range of volatile sulfur compounds (VSCs). T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::3a2ba0ae3747dd4796817f106700ae1f
https://hal.inrae.fr/hal-03361940
https://hal.inrae.fr/hal-03361940
Autor:
Bergler, Guillaume, Bloem, Audrey, Camarasa, Carole, Ortiz-Julien, Anne, Colonna-Ceccaldi, Benoit, Brulfert, Michel
Publikováno v:
International Congress on Grapevine and Wine Sciences.
International Congress on Grapevine and Wine Sciences., Oct 2020, Logrono, Spain
International Congress on Grapevine and Wine Sciences., Oct 2020, Logrono, Spain
International audience; A current challenge for the beverage sector, due to the highly competitive worldwide market, is to diversify the range of products and to offer wines and spirits with typicity and character. Wine aroma is a complex mixture of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b8a31e055d58572605941ab0615d41aa
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02958597
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02958597
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.