Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Blijdenstein, Theo"'
Publikováno v:
Phys. Rev. E 102, 022602 (2020)
We present a detailed study of the kinetic cluster growth process during gelation of weakly attractive colloidal particles by means of experiments on critical Casimir attractive colloidal systems, simulations and analytical theory. In the experiments
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2008.03184
Autor:
de Cagny, Henri, Kooij, Stefan, Blijdenstein, Theo, Arnaudov, Luben, Stoyanov, Simeon, Bonn, Daniel
Fat based pasty products are an essential part of food industries, both as process intermediate or end products. Such materials are made of a continuous fat phase in which solid particles are dispersed. Phenomena such as yield and fracture occur in t
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1912.00419
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2005 19(5):915-922
Publikováno v:
In Current Opinion in Colloid & Interface Science 2003 8(4):371-379
Autor:
Nicolas, Yves ∗, Paques, Marcel, van den Ende, Dirk, Dhont, Jan K.G, van Polanen, Rob C, Knaebel, Alexandra, Steyer, Alain, Munch, Jean-Pierre, Blijdenstein, Theo B.J, van Aken, George A
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2003 17(6):907-913
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.