Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Blended oils"'
Autor:
Sumanto Haldar, Shalini Ponnalagu, Farhana Osman, Shia Lyn Tay, Long Hui Wong, Yuan Rong Jiang, Melvin Khee Shing Leow, Christiani Jeyakumar Henry
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
While an increase in fat intake and the resulting excess calorie intake are implicated in weight gain, different fat types exert variable effects on body composition, with unsaturated fats showing favorable effects on body composition in Western popu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f63dbb046dde4bb68dc41886ac7173e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 13, Iss 3 (2019)
The article characterizes the peanut (Arachis hypogaea) as an oilseed crop widely spread in the world. It describes its biological value as well as the chemical and fatty acid composition. The study proves the practical importance of developing and i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdaf4f67e69246b091dc2d43197621ae
The paper examines the possibility of using local plant raw materials in the production of meat pastes with the aim of increasing the biological value and expanding the range of craft products. The addition of pumpkin dietary fibers, blends of oils w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1e132b3523e6e9a5b8c4f98c3d8ed907
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ilić, Marko, Pastor, Kristian, Marjanović-Jeromela, Ana, Romanić, Ranko, Miklič, Vladimir, Vujić, Đura, Ačanski, Marijana
Publikováno v:
Proceedings, 20th International Sunflower Conference, 20-23 June 2022, Novi Sad, Serbia
Vegetable oils have different sensory, physico-chemical and nutritive characteristics and shelf life, which is why the use of only one vegetable oil in diet is often not sufficient. Oil blending represents a very simple way to employ various characte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10117::23647acb2716504f226a0d7cc4d97c58
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3267
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.