Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Bledsoe, Jacob W."'
Publikováno v:
In Aquaculture 15 January 2024 578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blaufuss, Patrick C., Bledsoe, Jacob W., Gaylord, T. Gibson, Sealey, Wendy M., Overturf, Kenneth E., Powell, Madison S.
Publikováno v:
In Aquaculture 30 August 2020 525
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Godoy, Marcos, Coca, Yoandy, Suárez, Rudy, Montes de Oca, Marco, Bledsoe, Jacob W., Burbulis, Ian, Caro, Diego, Pontigo, Juan Pablo, Maracaja-Coutinho, Vinicius, Arias-Carrasco, Raúl, Rodríguez-Córdova, Leonardo, Sáez-Navarrete, César
Publikováno v:
Animals (2076-2615); Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p97, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Additional file 1: Figure S1. Water temperatures observed in the flow-through seawater rearing system throughout the trial; The Figure S2. Relative abundance of bacteria detected in positive and negative internal microbiota controls. ZymoBIOMICS�
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::09c71774d5cc989abecb50c74308432b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bledsoe, Jacob W.
Publikováno v:
Theses.
The intestinal microbiome (IM) or the community of commensal and pathogenic microbes that inhabit the intestinal tract of fish has long been of interest in aquaculture because of its hypothesized role in nutrient digestion and fish immunity. Artifici
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.