Zobrazeno 1 - 10
of 640
pro vyhledávání: '"Blecker C"'
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 12, Iss 1, Pp 57-68 (2008)
Immobilized lipases and their applications. Lipases are able to catalyse the hydrolysis of glyceridic esters in aqueous media and the synthesis of esters in non-aqueous media. They are thus able to catalyse numerous reactions of industrial interest.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33ce9546b3be464b9afdda09725aea61
Autor:
Blecker C., Deroanne C., Piccicuto S., Brohee J.C., Mbampara A., Lognay G., Paquot M., Marlier M.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 5, Iss 4, Pp 209-219 (2001)
Sugar esters : ways of synthesis and potential applications [a review]. Sugar esters are nonionic surfactants and exhibit relevant properties as structural diversity and environmental and health safety. Their potential applications extend from human
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e50081afd294dc185a6d89f4a60eea4
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 3, Iss 2, Pp 69-77 (1999)
Composite breads based on sorghum-wheat flour blends and textural analysis. Breadmaking properties of flour blends containing various levels of sorghum flour with wheat flour were investigated. Good quality bread (loaf volume, crumb structure, extern
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e256467d89c44ee5a8c424d62835eb34
Autor:
Francis, F., Doyen, V., Debaugnies, F., Mazzucchelli, G., Caparros, R., Alabi, T., Blecker, C., Haubruge, E., Corazza, F.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2019 276:714-718
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.