Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Blayo, Claire"'
Autor:
Blayo, Claire
Résumé : L'interaction entre la β-Lactoglobuline (β-Lg) et le rétinol ou entre les micelles de phosphocaséines (PC) et le rétinol à un pH proche de la neutralité, a été étudiée à pression atmosphérique et sous pression isostatique jusq
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2012MON20056
Publikováno v:
In Food Research International January 2016 79:40-53
Autor:
Blayo, Claire, Puentes-Rivas, Duala, Picart-Palmade, Laëtitia, Chevalier-Lucia, Dominique, Lange, Reinhard, Dumay, Eliane
Publikováno v:
In Food Research International December 2014 66:167-179
Publikováno v:
In Food Research International January 2014 55:324-335
Autor:
Dumay, Eliane, Chevalier-Lucia, Dominique, Picart-Palmade, Laëtitia, Benzaria, Amal, Gràcia-Julià, Alvar, Blayo, Claire
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2013 31(1):13-26
Autor:
Chevalier-Lucia, Dominique, Blayo, Claire, Gràcia-Julià, Alvar, Picart-Palmade, Laëtitia, Dumay, Eliane
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies 2011 12(4):416-425
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zussy, Charleine, Brureau, Anthony, Keller, Emeline, Marchal, Stephane, Blayo, Claire, Delair, Brice, Ixart, Guy, Maurice, Tangui, Givalois, Laurent
Publikováno v:
PLoS ONE; Jan2013, Vol. 8 Issue 1, Special section p1-20, 20p