Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Blankestijn J"'
Publikováno v:
World of Food Ingredients, 46-49
ISSUE=June 2021;STARTPAGE=46;ENDPAGE=49;ISSN=15666611;TITLE=World of Food Ingredients
ISSUE=June 2021;STARTPAGE=46;ENDPAGE=49;ISSN=15666611;TITLE=World of Food Ingredients
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7f5a491e223ee25d961df781c7b4ebc2
https://research.wur.nl/en/publications/overcoming-the-salt-challenge-a-new-research-consortium-is-helpin
https://research.wur.nl/en/publications/overcoming-the-salt-challenge-a-new-research-consortium-is-helpin
Autor:
van der Meij, E.H., Blankestijn, J., Berns, R.M., Bun, R.J., Jovanovic, A., Onland, J.M., Schoen, J.
Publikováno v:
In International Journal of Oral & Maxillofacial Surgery 2005 34(2):152-157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blankestijn, J.
High quality, long shelf life, clean label, less salt: food must comply with many requirements. From genomics and mild preservation to a ‘Quick Scan’ for process hygiene, TNO helps manufacturers to develop a tailor made preservation strategy.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::99a38d72408778c4c715a668bd5f7bd4
http://resolver.tudelft.nl/uuid:b6865b00-b41f-4caf-a413-7affa9d27fdf
http://resolver.tudelft.nl/uuid:b6865b00-b41f-4caf-a413-7affa9d27fdf
Autor:
Blankestijn, J.
Reducing salt, sugar and fats without loss of taste, texture and shelf life. TNO helps the industry with unique reformulation solutions.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9b381fb4b17c6c04f1b708375ed65608
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c2354b59-8c5e-4ad2-b0a7-8817f98b8ce8
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c2354b59-8c5e-4ad2-b0a7-8817f98b8ce8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koning, J., Zijlstra, P., Kroon, T., Riet, van, W., Blankestijn, J., Klamer, J., Moons, A., Zon, van, C.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::7b9c4853140e44631c1b76d4d26631a4
https://research.tue.nl/nl/publications/bee8b1bf-e903-4659-8b11-1e7f1db60e19
https://research.tue.nl/nl/publications/bee8b1bf-e903-4659-8b11-1e7f1db60e19
Publikováno v:
Diabetic Medicine; Jun2001, Vol. 18 Issue 6, p459-463, 5p, 4 Charts
Autor:
Blankestijn, Johan, Panders, Arend K., Vermey, Albert, Scherpbier, Albert J. J. A., Blankestijn, J, Panders, A K, Vermey, A, Scherpbier, A J
Publikováno v:
Cancer (0008543X); Jan1985, Vol. 55 Issue 2, p479-485, 7p