Zobrazeno 1 - 10
of 192
pro vyhledávání: '"Blando F"'
Autor:
Blando, F
the problem of party regulation according to the Palermo school of public law. between past and future. In particular, the analysis is on three authors: Pietro Virga, Guido Corso and Marco Mazzamuto.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::6da83d87e9a704aef405d851ea1e7a2c
https://hdl.handle.net/10447/588671
https://hdl.handle.net/10447/588671
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Bellis P., Maggiolino A., Albano C., De Palo P., Blando F. (2022). Ensiling Grape Pomace With, Without Addition of a Lactiplantibacillus plantarum Strain: Effect on Polyphenols, Microbiological Characteristics, in vitro Nutrient Apparent Digestibility, Gas Emission.
Publikováno v:
Frontiers in veterinary science 9 (2022): 808293. doi:10.3389/fvets.2022.808293
info:cnr-pdr/source/autori:De Bellis P., Maggiolino A., Albano C., De Palo P. and Blando F. (2022). Ensiling Grape Pomace With and Without Addition of a Lactiplantibacillus plantarum Strain: Effect on Polyphenols and Microbiological Characteristics, in vitro Nutrient Apparent Digestibility, and Gas Emission./titolo:Ensiling Grape Pomace With and Without Addition of a Lactiplantibacillus plantarum Strain: Effect on Polyphenols and Microbiological Characteristics, in vitro Nutrient Apparent Digestibility, and Gas Emission./doi:10.3389%2Ffvets.2022.808293/rivista:Frontiers in veterinary science/anno:2022/pagina_da:808293/pagina_a:/intervallo_pagine:808293/volume:9
info:cnr-pdr/source/autori:De Bellis P., Maggiolino A., Albano C., De Palo P. and Blando F. (2022). Ensiling Grape Pomace With and Without Addition of a Lactiplantibacillus plantarum Strain: Effect on Polyphenols and Microbiological Characteristics, in vitro Nutrient Apparent Digestibility, and Gas Emission./titolo:Ensiling Grape Pomace With and Without Addition of a Lactiplantibacillus plantarum Strain: Effect on Polyphenols and Microbiological Characteristics, in vitro Nutrient Apparent Digestibility, and Gas Emission./doi:10.3389%2Ffvets.2022.808293/rivista:Frontiers in veterinary science/anno:2022/pagina_da:808293/pagina_a:/intervallo_pagine:808293/volume:9
The present study investigated the effects of different grape pomace storage techniques on the effectiveness as feed on in vitro ruminant digestion efficiency. Grape pomace from an autochthonous red grape variety (cv Nero di Troia) was used as fresh
Autor:
Blando, F
What makes Guarino’s figure so fascinating is the multiplicity of his interests, combined with the long activity of his life as a jurist, which ensure that there is not, just one Guarino, but as many as there are seasons and events that he has foun
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::2eff402afa8f9a548da7ee5b0c884439
http://hdl.handle.net/10447/495437
http://hdl.handle.net/10447/495437
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science, 2007 Jun 01. 72(3), 138-143.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24126382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International 2005 38(8):937-942
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.