Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Blanch, Gracia Patricia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Jul2024, Vol. 14 Issue 14, p6359, 14p
Autor:
Rodríguez, Marianela Desireé, Ruiz del Castillo, María Luisa, Blanch, Gracia Patricia, de Pascual-Teresa, Sonia
Publikováno v:
Food & Function; 6/21/2024, Vol. 15 Issue 12, p6395-6407, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gómez-Jiménez, Maria C., Camarero, M. C., Briegas, B., Blanch, Gracia Patricia, Ruiz del Castillo, M. Luisa
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :167-174
Acta Horticulturae 1344: XIV International Symposium on Plant Bioregulators in Fruit Production.
We here study the effect of the preharvest application of salicylic acid at two different concentrations on the olive fruit phenolic composition. In
We here study the effect of the preharvest application of salicylic acid at two different concentrations on the olive fruit phenolic composition. In
Autor:
Gómez-Jiménez, Maria C., Briegas, B., Camarero, M. C., Blanch, Gracia Patricia, Ruiz del Castillo, M. Luisa
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :175-182
ISHS Acta Horticulturae 1344: XIV International Symposium on Plant Bioregulators in Fruit Production.
A new procedure to minimize the degradation of fatty acids and polyphenols during the olive fruit storage is here proposed. This procedure is b
A new procedure to minimize the degradation of fatty acids and polyphenols during the olive fruit storage is here proposed. This procedure is b
Autor:
Castillo, Maria Luisa Ruiz del, López-Tobar, Eduardo, Sanchez-Cortes, Santiago, Flores, Gema, Blanch, Gracia Patricia
Publikováno v:
In Vibrational Spectroscopy November 2015 81:106-111
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.