Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Blackshaw, A.M."'
Autor:
Hayden, G.E., Tuuri, R.E., Scott, R., Blackshaw, A.M., Schoenling, A.J., Raidt, R.A., Hall, G.A.
Publikováno v:
In Annals of Emergency Medicine October 2015 66(4) Supplement:S76-S77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sepordeh S; Student Research Committee, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Jafari AM; Student Research Committee, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran., Bazzaz S; Department of Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Science and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Abbasi A; Department of Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Science and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Aslani R; Food Safety and Hygiene Division, Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Houshmandi S; Department of Midwifery, Ardabil University of Medical Sciences, Ardabil, Iran., Rad AH; Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition & Food Sciences, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
Publikováno v:
Current pharmaceutical biotechnology [Curr Pharm Biotechnol] 2024; Vol. 25 (10), pp. 1245-1263.
Publikováno v:
Antibiotics (2079-6382); Oct2020, Vol. 9 Issue 10, p688, 1p