Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Blackened jujube"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 1079-1098 (2022)
Blackened jujube, as an emerging fruit processed product, was obtained from red jujube by a blackening processing of Maillard reaction with high humidity and temperature. This study was to compare the volatile compounds (VOCs) and fatty acids (FAs) b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c2f875a40554731abcafe868426bb1f
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 288-304 (2022)
Response surface methodology was used to optimize the fermentation factors of blackened jujube vinegar (BJV). Physicochemical properties, antioxidant activity, sensory evaluation, and volatile compounds were studied with the methods of high-performan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/425f9907cbd248ba8468dac0cf014ec6
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Liver cancer is one of the most common cancers, with increasing trends in incidence and mortality. A novel acidic polysaccharide (BJP-2) obtained from blackened jujube was extracted by hot water followed by chromatographic purification employing DEAE
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0ba9252106747329c1219a6a1e3d7a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 16, p 2488 (2022)
An acidic polysaccharide fraction (BJP-4) was isolated from blackened jujube, and its advanced structures and anti-inflammatory activity were investigated. X-ray diffraction showed that BJP-4 exhibits both crystalline and amorphous portions. Atomic f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74b6a35553a64f8db2e7a87bd639d252
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 9, Pp 5070-5082 (2021)
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 9, Pp 5070-5082 (2021)
In order to investigate the purification process and antioxidant activity of triterpenic acids from blackened jujube, the macroporous resin was applied to purify the crude extract from blackened jujube. The adsorption and desorption characterizations
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.