Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Blackberry seed"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3140 (2024)
This study explores the potential valorization of blackberry seed oil cake (BBSOC), a by-product of cold-pressed blackberry seed oil (Rubus fruticosus L.), as a nutritionally valuable material with aflatoxin B1 (AFB1) adsorption properties. The chemi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60a2a1e6688e4150af3238cabd44bc97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Junya Wang, Hongli Zhang, Honglin Wang, Jinmei Wang, Dongxiao Sun-Waterhouse, Geoffrey Ivan Neil Waterhouse, Changyang Ma, Wenyi Kang
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology, Vol 31, Iss 1, Pp 575-586 (2020)
Currently there is tremendous interest in the discovery of natural polysaccharide immunomodulators for treating immune-related diseases. Herein, the immunomodulatory activities of a polysaccharide fraction isolated from blackberry seeds (BSP-2) were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f03c547851cc481f8049387a26890813
Autor:
Petronela L. Matei, Iuliana Deleanu, Ana M. Brezoiu, Nicoleta A. Chira, Cristina Busuioc, Gabriela Isopencu, Mihaela Cîlțea-Udrescu, Elvira Alexandrescu, Anicuta Stoica-Guzun
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 6, p 2486 (2023)
Ultrasound-assisted extraction (UAE) was applied to extract oil from blackberry (BB) seeds. The effect of UAE conditions on oil recovery and quality was investigated. Favorable experimental conditions (ultrasound intensity (UI), extraction temperatur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ad3cd1b4a2e49af94906ff7c3d5ca26
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 19, Iss 4, Pp 202-205 (2015)
Studies were conducted to evaluate and compare the kinetic parameters related to the oxidation process of blackberry and raspberry seed oils in non-isothermal conditions by DSC. For that purpose, the oil samples were heated at six different heating r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/690f5f7804b84f949c05a29306efcdb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of this study was to determine the bioactive activity of the blackberry Rubus laciniatus seed extracts. Total phenolic and total antioxidant activity of blackberry seed extracts were assessed with respect to two extracting solvents absolute e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::a0d1b50c7624fec489c3c26213dcc895
https://zenodo.org/record/3584314
https://zenodo.org/record/3584314
Autor:
Mladen Simonovic, Sanja Ostojić, Gordana Krstić, Branislav R. Simonović, Lato Pezo, Darko Micić
Publikováno v:
Thermochimica Acta
Differential scanning calorimetry (DSC) technique is used to study the oxidative stability of blackberry (R. fruticosus L., Cacak Thornless cultivar) and raspberry (Rubus idaeus L., Willamette cultivar) seed oils. Oxidative stability of the oil sampl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.