Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Blackberry juice"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 20, Pp 145-153 (2024)
In this study, blackberry juice was fermented with Lactobacillus plantarum P-S1016. The growth kinetic parameters of this strain were determined, and the organic acids and flavor substances of fermented blackberry juice were analyzed. Besides, its fl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c90964dce1f42d6a5004cc855140ab4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rosa Isela Guzmán-Gerónimo, Mónica Herrera-Sotero, Brenda Grijalva, Rosa María Oliart-Ros, José Enrique Meza-Alvarado, Armando Jesús Martínez-Chacón, Héctor-Gabriel Acosta-Mesa, Socorro Herrera-Meza
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 359-366 (2020)
The effect of blackberry juice processed with microwaves and ultrasound on the biochemical and histopathological profile of Wistar rats fed with high-sucrose+cholesterol diet was evaluated. Rats were divided in five groups: control group (standard di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9c520aeb24247048a2a391693a25105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mirela Kopjar, Ivana Ivić, Ivana Buljeta, Ina Ćorković, Josipa Vukoja, Josip Šimunović, Anita Pichler
Publikováno v:
Plants, Vol 10, Iss 8, p 1640 (2021)
Citrus fiber/blackberry gels (CBg) can be used for the preparation of various bakery products as well as confectioneries. The objective of this study was to evaluate the influence of the type of disaccharides (sucrose or trehalose) and their percenta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1f072d1beec4b29b7a953f30a4132c1
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 15, p 4400 (2021)
The objective of this study was to investigate the use of citrus fiber as a carrier of blackberry juice polyphenols. For that purpose, freeze-dried complexes with blackberry juice and different amounts of citrus fiber (1%, 2% and 4%) were prepared. C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ed9f88833824231bbe5cb4c976da916
Autor:
Kluwak, Duncan
Publikováno v:
Dalhousie Review. Autumn2011, Vol. 91 Issue 3, p423-430. 8p.
Publikováno v:
Canadian Review of Materials (CM). 10/28/2016, Vol. 23 Issue 8, p1-1. 1p.