Zobrazeno 1 - 10
of 5 477
pro vyhledávání: '"Black carrot"'
Autor:
Arikaymak, Mehmet1, Haciseferoğullari, Haydar2 hhsefer@selcuk.edu.tr
Publikováno v:
Selcuk Journal of Agriculture & Food Sciences / Selcuk Tarim ve Gida Bilimleri Dergisi. Dec2023, Vol. 37 Issue 3, p631-640. 10p.
Autor:
Wang, Jialu1 (AUTHOR), Lu, Yushuang1 (AUTHOR), Ni, Yishu1 (AUTHOR), Zhu, Lin1 (AUTHOR), Fang, Sheng1 (AUTHOR) fangsheng@zjgsu.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Nov2023, Vol. 46 Issue 11, p1-14. 14p.
Autor:
Elif BAYSAL, Aslıhan KAZAN
Publikováno v:
Journal of Innovative Science and Engineering, Vol 8, Iss 1, Pp 92-102 (2024)
Pigments obtained from plants and algae are utilized as colour additives in food and pharmaceutical formulations due to the advantages of being non-toxic and possessing several biological activities. However, the low stability limits the utilization
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa492a31a0344c8ab3ff9e196fd0d4ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SAHIN, Zuhal1 zuhalsahin@subu.edu.tr, SONMEZ, Fatih1
Publikováno v:
Turkish Journal of Food & Agriculture Sciences. Jun2024, Vol. 6 Issue 1, p63-71. 9p.
Autor:
HAYATİOĞLU, Nergiz1 nhayatioglu@gmail.com, TEKİN, İdil1 idiltekin.ege@gmail.com, ERSUS, Seda1 seda.ersus@ege.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. mar2024, Vol. 21 Issue 2, p547-560. 14p.
Autor:
Ozlem Kilic Buyukkurt, Gamze Guclu, Onur Sevindik, Hasim Kelebek, Pinar Kadiroglu Kelebek, Serkan Selli
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e35013- (2024)
The aim of this study was to characterize the aroma and aroma-active compounds of black carrot pomace, a valuable by-product of black carrot juice industry. Aroma compounds were analyzed using GC-MS-O and extracted via the SAFE technique. The extract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38f93d4ee3dc4ef69e22f27827dbfd40
Autor:
E Anandhi, Rafeeya Shams, Kshirod Kumar Dash, Jasleen Kaur Bhasin, Vinay Kumar Pandey, Anjali Tripathi
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100420- (2024)
Black carrots are an essential component of the human diet due to the presence of various beneficial nutrients, including polyphenols, anthocyanins, and phenolic acids. Black carrots can be added to enhance the color, taste, and nutritional value of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a289eeb4260a40f6910d646844c55b06