Zobrazeno 1 - 10
of 5 570
pro vyhledávání: '"Black Carrot"'
Autor:
Agirman, Bilal1 (AUTHOR) bagirman@cu.edu.tr, Yildiz, Ilker1 (AUTHOR), Polat, Suleyman1 (AUTHOR), Erten, Huseyin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p6595-6611. 17p.
Autor:
Wang, Jialu1 (AUTHOR), Lu, Yushuang1 (AUTHOR), Ni, Yishu1 (AUTHOR), Zhu, Lin1 (AUTHOR), Fang, Sheng1 (AUTHOR) fangsheng@zjgsu.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Nov2023, Vol. 46 Issue 11, p1-14. 14p.
Autor:
Yüksel Sarıoğlu, Hira1 (AUTHOR), Dirim, Safiye Nur1 (AUTHOR) nur.dirim@ege.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2023, Vol. 46 Issue 12, p1-17. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arikaymak, Mehmet1, Haciseferoğullari, Haydar2 hhsefer@selcuk.edu.tr
Publikováno v:
Selcuk Journal of Agriculture & Food Sciences / Selcuk Tarim ve Gida Bilimleri Dergisi. Dec2023, Vol. 37 Issue 3, p631-640. 10p.
Autor:
Elif BAYSAL, Aslıhan KAZAN
Publikováno v:
Journal of Innovative Science and Engineering, Vol 8, Iss 1, Pp 92-102 (2024)
Pigments obtained from plants and algae are utilized as colour additives in food and pharmaceutical formulations due to the advantages of being non-toxic and possessing several biological activities. However, the low stability limits the utilization
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa492a31a0344c8ab3ff9e196fd0d4ad
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 19, Iss , Pp 101533- (2025)
Anthocyanins are natural flavonoids found abundantly in black carrots posses natural colour to raw material beside renowned multiple biological activities possessing positive effects on health for preventing cardiovascular diseases, inflammation, can
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e234ac71442d46ca8380d709fd38ef19
Autor:
Ozlem Kilic Buyukkurt, Gamze Guclu, Onur Sevindik, Hasim Kelebek, Pinar Kadiroglu Kelebek, Serkan Selli
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e35013- (2024)
The aim of this study was to characterize the aroma and aroma-active compounds of black carrot pomace, a valuable by-product of black carrot juice industry. Aroma compounds were analyzed using GC-MS-O and extracted via the SAFE technique. The extract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38f93d4ee3dc4ef69e22f27827dbfd40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.