Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Black, Richard M"'
Autor:
Chu, Yi-Fang, Chang, Wen-Han, Black, Richard M., Liu, Jia-Ren, Sompol, Pradoldej, Chen, Yumin, Wei, Huilin, Zhao, Qiuyan, Cheng, Irene H.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2012 135(3):2095-2102
Autor:
Chu, Yi-Fang, Chen, Yumin, Brown, Peter H., Lyle, Barbara J., Black, Richard M., Cheng, Irene H., Ou, Boxin, Prior, Ronald L.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2012 131(2):564-568
Autor:
Lupton, Joanne R, Balentine, Douglas A, Black, Richard M, Hildwine, Regina, Ivens, Barbara J, Kennedy, Eileen T, Packard, Patricia T, Sperber, Bradley R, Steffen, Daniel, Story, Mary
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition April 2010 91(4):1078S-1089S
Autor:
Rowe, Sylvia, Alexander, Nick, Clydesdale, Fergus M, Applebaum, Rhona S, Atkinson, Stephanie, Black, Richard M, Dwyer, Johanna T, Hentges, Eric, Higley, Nancy A, Lefevre, Michael, Lupton, Joanne R, Miller, Sanford A, Tancredi, Doris L, Weaver, Connie M, Woteki, Catherine E, Wedral, Elaine
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition May 2009 89(5):1285-1291
Clinical studies have shown that the consumption of coffee mannooligosaccharides (MOS) decreases body fat, suggesting that MOS consumption may be useful for weight management. This study was undertaken to determine whether consumption of coffee MOS i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::6b971931ff6d99f26bdb1deb6fdf8da8
https://europepmc.org/articles/PMC2955875/
https://europepmc.org/articles/PMC2955875/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Yumin, Brown, Peter H., Hu, Kang, Black, Richard M., Prior, Ronald L., Ou, Boxin, Chu, Yi-Fang
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Sep2011, Vol. 76 Issue 7, pH182-H186, 5p, 1 Color Photograph, 1 Chart, 2 Graphs