Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Black, Darryl G."'
Autor:
Black, Darryl G.
Publikováno v:
Doctoral Dissertations.
The use of modeling techniques for safety and risk prediction in the food supply is a common practice. Factors affecting microbial heat resistance include those inherent to the organism, environmental conditions and the intrinsic properties of the he
Externí odkaz:
http://trace.tennessee.edu/utk_graddiss/330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; October 2010, Vol. 73 Issue: 10 p1919-1936, 18p
Publikováno v:
Journal of Food Protection; March 2009, Vol. 72 Issue: 3 p510-514, 5p
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Feb2021, Vol. 130 Issue 2, p325-340, 16p
Autor:
Richard Podolak, Darryl G. Black
The first and only comprehensive reference/solutions manual for managing food safety in low-moisture foods The first book devoted to an increasingly critical public health issue, Control of Salmonella and Other Bacterial Pathogens in Low-Moisture Foo