Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"Blériot, Y"'
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 15 January 2019 472:65-71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Howe, J.D., Smith, N., Lee, M.J.-R., Ardes-Guisot, N., Vauzeilles, B., Désiré, J., Baron, A., Blériot, Y., Sollogoub, M., Alonzi, D.S., Butters, T.D.
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 15 August 2013 21(16):4831-4838
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bouquet, J., Auberger, N., Ashmus, R., King, D., Bordes, A., Fontelle, N., Nakagawa, S., Madden, Z., Proceviat, C., Kato, A., Désiré, J., Vocadlo, D. J., Blériot, Y.
Publikováno v:
Organic & Biomolecular Chemistry; 1/21/2022, Vol. 20 Issue 3, p619-629, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The name of one of the authors in the paper by Newton et al. [Acta Cryst. (2004), E60, o909-o910] is corrected.[This corrects the article on p. o909 in vol. 60.].
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f561fb7938bfa65261471fb115b63a27
https://ora.ox.ac.uk/objects/uuid:25735915-6290-4d25-abf5-c5b056e1ede8
https://ora.ox.ac.uk/objects/uuid:25735915-6290-4d25-abf5-c5b056e1ede8
Autor:
Martin, A., Arda, A., Désiré, J., Martin-Mingot, A., Probst, N., Sinay, P., Jimenez-Barbero, J., Thibaudeau, S., Blériot, Y.
Publikováno v:
Nature Chemistry
Nature Chemistry, Nature Publishing Group, 2016, ⟨10.1038/nchem.2399⟩
Nature Chemistry, 2016, ⟨10.1038/nchem.2399⟩
Nature Chemistry, Nature Publishing Group, 2016, ⟨10.1038/nchem.2399⟩
Nature Chemistry, 2016, ⟨10.1038/nchem.2399⟩
International audience; Glycosyl cations are universally accepted key ionic intermediates in the mechanism of glycosylation, the reaction that covalently links carbohydrates to other molecules. These ions have remained hypothetical species so far bec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::67c4d759f2bd45a2f8bcca5e2a175110
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01505628
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01505628
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.