Zobrazeno 1 - 10
of 584
pro vyhledávání: '"Bizjak, M"'
Publikováno v:
Metalurgija, Vol 45, Iss 4, Pp 281-286 (2006)
For the characterization of the phase transformations in the alloys during the heat treatment the various methods of the thermal analyses are available. Thermogravimetry, differential thermal analysis (DTA) and the differential scanning calorimetry (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61490b347be3493b94da1ab17d270991
Publikováno v:
Journal of Mining and Metallurgy. Section B: Metallurgy, Vol 59, Iss 1, Pp 91-100 (2023)
Chromium-molybdenum steel (16Mo3) is widely used in petroleum, gas, automotive, and construction industries due to its good oxidation resistance and mechanical properties at moderately elevated temperatures. The aim of the research was to evaluate th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3ab92d540934fed8ba8504ffccdd568
Publikováno v:
Journal of Mining and Metallurgy. Section B: Metallurgy, Vol 55, Iss 1, Pp 55-63 (2019)
In the present study, the corrosion mechanism of commercial FeCrAl alloy (Kanthal AF) during annealing in nitrogen gas (4.6) at 900°C and 1200°C is outlined. Isothermal and thermo-cyclic tests with varying total exposure times, heating rates, and a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90d7b8cf6983487a9e923a938333fd00
Autor:
Grgurić, T. Holjevac, Manasijević, D., Kožuh, S., Ivanić, I., Anžel, I., Kosec, B., Bizjak, M., Bajsić, E. Govorčin, Balanović, Lj., Gojić, Mirko
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 15 October 2018 765:664-676
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guiné, Raquel P. F., Klava, D., Straumite, E., Kruma, Z., Florença, S. G., Anjos, O., Djekic, I., Chuck-Hernandez, C., Matek Saric, M., Bartkiene, E., Boustani, N. M., Papageorgiou, M., Baro, J. M. F., Korzeniowska, M., Cernelic-Bizjak, M., Tarcea, M., Damarli, E., Ferreira, V.
The interest in adopting more sustainable diets can be a driver for consumers to engage the consumption of edible insects, even in countries where they are not culturally accepted as food. This work aimed to study the perceptions and knowledge of con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2017::01269440ca1f0c9aae9f9499cfea28f0
https://hdl.handle.net/10400.19/7780
https://hdl.handle.net/10400.19/7780
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.