Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Bizimungu B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Achakkagari, S. R., Bozan, I., Camargo-Tavares, J. C., McCoy, H. J., Portal, L., Soto, J., Bizimungu, B., Anglin, N. L., Manrique-Carpintero, N., Lindqvist-Kreuze, H., Tai, H. H., Strömvik, M. V.
Publikováno v:
Scientific Data; 5/4/2024, Vol. 11 Issue 1, p1-17, 17p
Autor:
LEGGE, W.G., TUCKER, J.R., BIZIMUNGU, B., TEKAUZ, A., MARTIN, R.A., VIGIER, B.J., SAVARD, M.E., HARVEY, B.L., ROSSNAGEL, B.G.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 121-124.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003177
Autor:
Bizimungu, B.1 Benoit.Bizimungu@AGR.GC.CA, Kawchuk, L.2, Wahab, J.3, Waterer, D.4, Howard, R.5
Publikováno v:
American Journal of Potato Research. Aug2013, Vol. 90 Issue 4, p331-339. 9p.
Autor:
Bizimungu, B.1 benoit.bizimungu@agr.gc.ca, Holm, D.2, Kawchuk, L.1, Konschuh, M.3, Schaupmeyer, C.3, Wahab, J.4, Waterer, D.5, Driedger, D.3, Wolfe, H.6, McAllister, P.7, Howard, R.3, Platt, H.8, Lynch, D.1
Publikováno v:
American Journal of Potato Research. Feb2011, Vol. 88 Issue 1, p72-81. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.